Ssssurpriză! Ce a găsit o scoțiancă în pantof după zborul din Australia până în Europa - compact.info.ro
vegis.ro

După un zbor peste trei continente, din Australia către Europa, o scoţiană a fost şocată să descopere în valiza sa, un şarpe viu într-unul din pantofii ei. Partea bună? Şarpele nu era veninos.

Moira Boxall, o scoţiană care a zburat, joi, din Queensland (Australia) către Glasgow (Scoţia), a avut o surpriză neobişnuită atunci când şi-a despachetat bagajul. Într-unul din pantofii ei era încolăcit un piton, potrivit CNN.

Pe durata călătoriei lungi, de 9.000 de mile (14,484.096 km), pielea şarpelui începuse deja să se exfolieze. Boxall a sunat imediat la organizaţia pentru protecţia animalelor, care, ulterior, a luat şarpele în carantină şi se află la centrul de salvare şi reabilitare a animalelor din Edinburgh.

vegis.ro

„Am fost apelaţi de o femeie care ne-a spus că tocmai se întorsese dintr-o vacanţă din Australia care a găsit un mic şarpe mic într-unul din pantofii din valiza ei”, a declarat Taylor Johnstone, de la protecţia animalelor, pentru CNN.

„După examinare, am constat că este un piton neveninos”, a mai spus bărbatul. Şarpele nu e veninos şi se află acum în carantină.

Curios sau nu, nu e prima dată când un şarpe trece neobservat de controlul din aeroport şi zboară peste mări şi ţări, mai scrie CNN. În 2016, un pasager a filmat momentul terifiant când un şarpe a intrat în cabina piloţilor în timpului unui zbor din Torreon către Mexic.

De asemenea, în 2012, o aeronavă aparţinând EgyptAir a fost nevoită să aterizeze de urgenţă după ce un şarpe a muşcat un bărbat din Iordania care făcea contrabandă cu reptile la bord.

melimeloparis.ro
melimeloparis.ro
melimeloparis.ro
vegis.ro